Avoimet työpaikat

 • 1.

  Avoin hakemus

  Oletko vailla töitä? Lähetä tarkalla henkilökuvauksella ja CV:llä varustettu avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@henkilostonhallinta.fi. Muista myös mainita toiveesi työtehtävien suhteen.


 • 2.

  Palvelumyyjä/ Pori

  Suomen Henkilöstönhallinta hakee palvelukseensa ulospäinsuuntautunutta, palvelualtista ja tuloshakuista palvelumyyjää. Hakijoilta odotetaan henkilöstöalan perustietämystä ja mielellään yrittäjätaustaa. Sinulla on kokemusta uusasiakashankinnasta, ja oma auto käytettävissä. Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@henkilostonhallinta.fi.

 • 3.

  Franchising-yrittäjiä

  Haluatko mukaan henkilöstöalan voittajatiimiin? Haemme yrittäjiä Lappeenrannan, Oulun ja Helsingin alueille. Saat käyttöösi luotettavan ja dynaamisen Suomen Henkilöstönhallinta-brändin sekä jatkuvan tuen. Katso lisää palvelukonseptistamme näiltä verkkosivuilta osoitteella: www.henkilostonhallinta.fi/palvelut

 • 4.

  Henkilöstöalan asiantuntija/ Pori

  Suomen Henkilöstönhallinta hakee palvelukseensa rakennusalan kokemusta omaavaa henkilöstöalan ammattilaista asiakasyhteyshenkilöksi. Pyydä lisätietoa tehtävistä sähköpostitse osoitteella janne.elonen@henkilostonhallinta.fi

Rekrytointi ja prosessit

Suomen Henkilöstönhallinta tuottaa henkilöstöhallinnollisia kokonaispalveluita ja toiminta-alueemme levittäytyy koko Suomen alueelle.

Asiantuntijamme rekrytoivat tarvittavat työntekijät aina suoraan asiakasyrityksiemme palvelukseen.

- Työsuhteet voivat olla luonteeltaan toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia. Osa-aikaisuudesta tai muista erityisehdoista mainitsemme aina erikseen työpaikkailmoituksien yhteydessä.

- Kauttamme voit hakea myös harjoittelu-, tai kesätyöpaikkoja.

Toimintamme kasvaessa palkkaamme ammattilaisia omiin toimipisteisiimme lähinnä asiantuntija- ja palkanlaskentatehtäviin sekä palvelumyyntiin.

Katso tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat tämän sivun vasemmasta laidasta ja jätä hakemus annettujen ojeiden mukaisesti.

Säilytämme hakemuksia 1:n vuoden hakemuksen jättöpäivästä lukien.

Noudatamme hakemusten käsittelyssä henkilötietosuojalakia.

rekrytointikuva_kaksi
Free CSS Templates